Amsterdam is al een uitdaging voor ons type werkzaamheden. Voor dit project, waar we twee steigers in spiegelbeeld hebben aangelegd, mochten we niet via het water werken wat voor extra uitdagingen zorgde. 

Werken in een kleine ruimte

De tuin grensde aan het Vondelpark. Daarom mochten we niet op onze pontons in het water werken, maar moesten we via de tuin. Het gevolg, we konden alleen met klein gereedschap werken om de lange palen naar achter te brengen en in de grond te trillen. Gelukkig zijn we wel wat gewend en leverde dit geen problemen op. 

Twee dezelfde steigers in spiegelbeeld

Het leuke aan dit project was dat we twee precies dezelfde steigers in spiegelbeeld moesten bouwen. Vooral van boven ziet dit er geweldig uit! De oude steiger was verzakt doordat te korte palen waren gebruikt. Dat wilden wij voorkomen, dus hebben we palen gebruikt die 3x zo lang zijn. We nemen liever het zekere voor het onzekere...

Extra werk

Slootweg doet meer dan alleen het plaatsen van beschoeiing en steigers/vlonders. Dit huis in Amsterdam is al wat ouder dus had de klant gevraagd of we een oplossing konden vinden om vorst in de muren te voorkomen. Daarom hebben we een drainage aangelegd rond het pand. En om het af te maken, is er een grondkering gemaakt van kastanje houten palen. 

Zelf een vlonder of steiger laten bouwen?

 

Neem contact op

  • Telefoonnummer:
    0346-745300

  • Nieuwe Weteringseweg 33
    3737 MG, Groenekan

© Copyright 2024  |  Slootweg Beschoeiingen, Bestrating en Grondwerk
201