In Den Hoorn wordt een volledig nieuwe woonwijk gebouwd waar om de wijk een sloot loopt. Langs deze sloot moest een hardhouten damwand en schotbeschoeiing worden geplaatst. Slootweg werkt hierbij als onderaannemer van Sagro (een aannemingsmaatschappij) die het volledige project ontwikkelt. De samenwerking bestaat al meerdere jaren. Wat ervoor zorgt dat men op elkaar kan vertrouwen en dat het werk goed en snel wordt uitgevoerd.

Snel werken met het oog op de toekomst

De houten damwand plaatsen moest zo snel mogelijk gebeuren, omdat de planning erg straks was en uitloop van de werkzaamheden direct extra kosten met zich mee zou brengen. Slootweg had het project daarom goed voorbereid. Dit heeft ervoor gezorgd dat meer dan 30 meter damwand in twee dagen tijd volledig is geplaatst.

Dat Slootweg ook denkt aan de toekomst, is in dit project weer duidelijk geworden. Bij het plaatsen van de schotbeschoeiing, zijn er direct verschillende palen de grond in getrild zodat daar later vlonders aangelegd kunnen worden. Nadat de bouw van huizen is afrond, zal Slootweg deze vlonder ook gaan aanleggen. 

Heeft u zelf interesse in zo’n prachtige vlonder of steiger? Bel ons dan of neem contact met ons op via het contactformulier

Neem contact op

  • Telefoonnummer:
    0346-745300

  • Nieuwe Weteringseweg 33
    3737 MG, Groenekan

© Copyright 2024  |  Slootweg Beschoeiingen, Bestrating en Grondwerk
188