Bij Slootweg beschoeiingen hechten we grote waarde aan de meningen van onze klanten. Hebt u ervaring met een Slootweg beschoeiingen? Geef uw beoordeling en help ons om de kwaliteit van onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen. Alvast hartelijk bedankt voor uw waardering.


Beoordelingen
9.5 (van 0 - 10)
Gebaseerd op 17 klantbeoordelingen
Meest recente beoordeling: 01-10-2020
Scoreverdeling
Service
 
 
10.0
Collectie
 
 
8.9
Deskundigheid
 
 
9.4
Kwaliteit
 
 
9.7
Zou u ons aanbevelen
 
 
9.8
Beoordeel zelf!
Resultaat 6 - 10 van 17

 •  
  uit 's-Graveland
  Gemiddelde score: 10.0
  J. ten Have schreef op 27 september 2017:
  “Aanleg van een steiger / vlonder”
  Zeer tevreden over de steiger / vlonder die Slootweg bij ons geplaatst heeft! In de voorbereidende fase was het prettig en snel communiceren en werd er volop meegedacht om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  De werkzaamheden zelf werden zeer zorgvuldig uitgevoerd, waarbij rekening werd gehouden met onze specifieke wensen. Vriendelijk en zeer ervaren personeel! Wij zijn zeer tevreden met onze prachtige vlonder!
 •  
  uit Lelystad
  Gemiddelde score: 9.6
  J.Hazes schreef op 13 juli 2017:
  “DAmwand en vlonder”
  Damwand en vlonder laten plaatsen door Slootweg Beschoeiingen. Echte hardwerkende, vriendelijke vakmensen die met je meedenken en goed op elkaar zijn ingespeeld. Zijn trots op hun werk en hebben aandacht voor detail. En dat is aan het resultaat af te zien. Ook de communicatie verloopt goed, van de offerte die snel binnen was, tot aanpassingen achteraf op ons verzoek (dat is wel eens anders). Ik kan ze zonder meer aanbevelen!.
 •  
  uit Weesp
  Gemiddelde score: 10.0
  annemarie de ronde schreef op 02 juni 2017:
  “steiger”
  De steiger achterin mijn tuin was dringend aan vervanging toe.
  Via internet kwam ik bij Slootweg uit, de website prikkelde mijn nieuwsgierigheid. Ik werd snel en netjes teruggebeld, en er werd op korte termijn een afspraak gemaakt om de situatie te komen bekijken.
  Na een aantal weken werd de oude steiger gesloopt en dezelfde ochtend werd de nieuwe steiger gemaakt. Kaarsrecht, keurig, de hele tuin krijgt een ander aanzicht.
  Ik ben zeer tevreden en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
 •  
  uit Leiden
  Gemiddelde score: 10.0
  R.Schepman schreef op 07 maart 2017:
  “Nieuwe damwand plaatsen”
  Na een telefoontje kwam Marco snel kijken op zaterdagochtend en maandag daarop kregen we al de offerte. Hij was zeer klantvriendelijk. Het bleek helemaal geen probleem dat er een boom dichtbij de waterkant stond. Deze kon worden gespaard, zelfs terwijl de wortels door de bestaande ankers waaraan nieuwe zouden worden gelast heen groeiden. Tijdens de uitvoering bleek ook bij de buren dat bestaande begroeiing zoveel mogelijk kon worden gespaard. Tevens werd steeds met ons meegedacht tijdens de uitvoering. Wij zijn heel blij voor het tuinseizoen de klus zo snel kon worden uitgevoerd door aardige mannen.
 •  
  uit Leiden
  Gemiddelde score: 9.6
  Sandra schreef op 06 maart 2017:
  “Damwand goed en vlot vervangen”
  Het vervangen van de damwand, vlonder en de schuttingen is vlot en zeer naar tevredenheid uitgevoerd. We hebben Slootweg al aanbevolen bij anderen in de buurt die deze werkzaamheden de komende tijd nog moeten laten uitvoeren,
 • Telefoonnummer:
  0346-745300

 • Nieuwe Weteringseweg 33
  3737 MG, Groenekan

© Copyright 2024  |  Slootweg Beschoeiingen, Bestrating en Grondwerk
195