Slootweg waterwerken, specialist in beschoeiingen, damwanden, vlonders, steigers en bruggen

U woont of werkt aan het water en wilt een beschoeiing, damwand, vlonder, steiger, brug of ander waterwerk laten bouwen? Slootweg waterwerken uit Groenekan is dé specialist voor Midden-Nederland. Voor particulieren, bedrijven en (semi-)overheden realiseren wij met eigen materiaal en vakmensen de meest uiteenlopende waterbouwwerken. Ook bestratingen behoren tot ons dienstenpakket. Wij zijn met name actief op en rond alle waterwegen en meren van Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Waar we voor staan? Duurzame werkwijze, hoogwaardige materialen (FSC® C016391 gecertificeerd) en hart voor de natuurlijke leefomgeving.

Eens praten over uw project? Vul het formulier in of neem contact op!

       

 

Slootweg waterwerken, actief in Midden-Nederland

Slootweg realiseert vanuit Groenekan waterwerken in met name de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. U vindt ons team op en rond waterrijke gebieden als de Loosdrechtse Plassen, Ankeveense Plassen, het Gooimeer en IJmeer. Ook langs waterwegen als de Vecht en de Eem zijn we vaak aan de slag, maar dit zijn slechts enkele voorbeelden van ons werkgebied. Overal waar mensen wonen of werken aan het water, zijn wij te vinden. Van sloot en gracht tot vaart, van plas en meer tot rivier, van buitengebied tot hartje stad.

Slootweg waterwerken, eigen materieel geeft flexibiliteit

Slootweg werkt bij de uitvoeringen van waterwerken zoveel mogelijk met eigen mensen, materiaal en materieel. Is de bouwlocatie over land bereikbaar, dan zetten we bijvoorbeeld onze grondverzetmachines als rupskranen en grijpers in. Is het beter om vanaf het water te werken, dan beschikken we over een eigen werkschip, maar ook koppelpontons en werkvlotten. Het voordeel van eigen materieel? Veel meer flexibiliteit in uitvoering van werkzaamheden. We zijn niet afhankelijk van derden voor de beschikbaarheid van materieel. Onze vakmensen zijn gekwalificeerd voor het werken met ons materieel en hebben allemaal vele jaren ervaring.


Waarom Slootweg Beschoeiingen?

Meer meer dan 10 jaar ervaring zorgt Slootweg ervoor dat elke project langs de waterkant succesvol wordt afgerond. Bij Slootweg bent u zeker van:

 • Specialist in waterwerken
 • Duurzame beschoeiing oplossingen 
 • Hoogwaardige materialen
 • Duidelijke uitleg over de aanpak en het eindresultaat

POPULAR QUESTIONS

 • Hoe lang duurt een project?

  De duur van een project is afhankelijk van het materiaal, de hoeveelheid die geplaatst wordt en met wat voor machines de werkzaamheden verricht kunnen worden. De duur van een project varieert van een dag tot twee maanden.

 • Wat is de levensduur van beschoeiing?

  Levensduur van een hardhouten beschoeiing hangt af van de diktes en de duurzaamheid.

  Levensduur van een damwand: zie hierboven.

  Van staal: zie hierboven

  Van beton: gemiddeld 40 a 50 jaar.

  Kunststof: gemiddeld 40 a 50 jaar.

 • In welk gebied werkt Slootweg?

  We werken voornamelijk in de regio (+/- 30 km rondom Utrecht). Natuurlijk maken we soms een uitzondering voor de echt leuke/interessante projecten :)

 • Telefoonnummer:
  0346-745300

 • Nieuwe Weteringseweg 33
  3737 MG, Groenekan

© Copyright 2024  |  Slootweg Beschoeiingen, Bestrating en Grondwerk
220