Vlonders en steigers
Aanlegsteiger Almere (13)

Vlonders en steigers zijn unieke mogelijkheden om van water en tuin tegelijk te genieten. Een vlonder is in alle soorten en maten te maken. Een hardhouten vlonder? Een houten vlonder? Een kunststof vlonder? Een grote houten vlonder als aanmeerplek bij een recreatieplas? Een kleine hardhouten vlonder bij een tuin langs het water? Alles is mogelijk. Meestal wordt gekozen voor een hardhouten vlonder of steiger omdat dit het meest natuurlijk oogt.

Houten vlonder

Door de warme uitstraling van een houten vlonder of houten steiger wordt de uitstraling van uw tuin en de oever aanzienlijk verbeterd en krijgt de oever meer praktische mogelijkheden om te recreĆ«ren. Een houten steiger of hardhouten vlonder bestaat uit staanders van de vlonder, liggers van de vlonder en de vlonderplanken. Vlonderplanken zijn verkrijgbaar met een ribbelstructuur of als gladde vlonderplank. Drijvende vlonders zijn ook mogelijk. 

Vlonder aanleggen

De aanleg van een vlonder of steiger is vakwerk. Hoe beter de aanleg is verzorgd, hoe duurzamer het plezier ervan. Slootweg Beschoeiingen beheerst het vak van vlonders en steigers aanleggen al jaren. Bij ons heeft u jarenlang profijt van uw vlonder zonder zorgen over verzakking of het bezwijken ervan.

Zelf een vlonder of steiger laten plaatsen?

Neem contact op


Waarom Slootweg Beschoeiingen?

Meer meer dan 10 jaar ervaring zorgt Slootweg ervoor dat elke project langs de waterkant succesvol wordt afgerond. Bij Slootweg bent u zeker van:

 • Duurzame beschoeiing oplossingen 
 • Hoogwaardige materialen
 • Duidelijke uitleg over de aanpak en het eindresultaat

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt een project?

  De duur van een project is afhankelijk van het materiaal, de hoeveelheid die geplaatst wordt en met wat voor machines de werkzaamheden verricht kunnen worden. De duur van een project varieert van een dag tot twee maanden.

 • Wat is de levensduur van beschoeiing?

  Levensduur van een hardhouten beschoeiing hangt af van de diktes en de duurzaamheid.

  Levensduur van een damwand: zie hierboven.

  Van staal: zie hierboven

  Van beton: gemiddeld 40 a 50 jaar.

  Kunststof: gemiddeld 40 a 50 jaar.

 • In welk gebied werkt Slootweg?

  We werken voornamelijk in de regio (+/- 30 km rondom Utrecht). Natuurlijk maken we soms een uitzondering voor de echt leuke/interessante projecten :)

 • Telefoonnummer:
  0346-745300

 • Nieuwe Weteringseweg 33
  3737 MG, Groenekan

© Copyright 2024  |  Slootweg Beschoeiingen, Bestrating en Grondwerk
208