De aanleiding en het ontwerp

De gemeente Den Haag heeft twee bruggen laten renoveren door Kroeze B.V. Die mogen natuurlijk niet beschadigd worden door langsvarende boten. Daarom moesten er remmingwerken aangelegd worden. In totaal zijn er 8 remmingwerken gerealiseerd. Met de nodig uitdagingen…

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat

Het werk moest in 7 dagen afgerond worden. Aangezien het om acht remmingwerken ging, was dit een flinke uitdaging. Gedurende een week hebben we met ons team van ’s ochtends 6:00 uur tot ’s avonds 21:00 gewerkt om dit te realiseren. We kunnen dus flink doorpakken als het nodig is.

Weinig geluidsoverlast & werkruimte

Aangezien de bruggen midden in Den Haag liggen, moesten de trillingen beperkt worden terwijl we ook nog eens weinig werkruimte hadden. Door met water gaten te spuiten, konden we met het trilblok de palen in de grond trillen. Wat een beperkte geluidsoverlast geeft.

De beperkte werkruimte was lastig, maar mede met de hulp van verkeersregelaars kon onze kleine kraan op de brug staan. Daardoor hadden we precies genoeg ruimte om bij de remmingwerken te komen.

Zo zie je dat we bij Slootweg geen uitdaging uit de weg gaan.

Zelf een waterwerk aan laten leggen?

Zelf een waterwerk zoals remmingwerken laten aanleggen? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel ons op 0346-745300.

 

Neem contact op

  • Telefoonnummer:
    0346-745300

  • Nieuwe Weteringseweg 33
    3737 MG, Groenekan

© Copyright 2024  |  Slootweg Beschoeiingen, Bestrating en Grondwerk
201