De aanleiding en het ontwerp

In Loosdrecht is veel beschoeiing aan vervanging toe. Dat was hier ook het geval. De oude beschoeiing was verrot en het boothuis wat erop stond, was ook aan vernieuwing toe.

Aan Slootweg de taak om al het oude spul te verwijderen en hier een nieuwe kunststof damwand voor terug te plaatsen. Die kon dan direct dienstdoen als fundering voor het nieuwe boothuis met veranda.

Demonteren, verplaatsen en verwijderen

De bewoner had een oude steiger die ze graag nog wilden gebruiken, maar op een andere plek. Daarom hebben wij deze gedemonteerd en opnieuw opgebouwd aan de zijkant van de tuin.

De rest van de oude beschoeiing mocht verwijderd worden en afgevoerd.

Kunststof damwand Prolock Omega

Prolock Omega is een innovatieve kunststof damwand die geschikt is voor zwaardere toepassingen. In dit geval was dit wel belangrijk omdat we te maken hebben met flinke waterdruk en veengrond.

Het eindresultaat was wederom prachtig. De kunststof damwand staat als een huis waardoor het boothuis er perfect op geplaatst kon worden. Met het nieuwe boothuis erop ziet het er nu toch erg fraai uit!

Zelf beschoeiing laten plaatsen?

Zelf beschoeiing of een damwand laten plaatsen door een expert? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel ons op 0346-745300.

Neem contact op

  • Telefoonnummer:
    0346-745300

  • Nieuwe Weteringseweg 33
    3737 MG, Groenekan

© Copyright 2022  |  Slootweg Beschoeiingen, Bestrating en Grondwerk
194