De aanleiding en het ontwerp

Deze klant wilde een mooi plekje langs het water creĆ«ren waarbij ze lekker over het water heen konden kijken. In overleg met de klant hebben we besloten om een houten damwand te realiseren met daarop een steiger in de vorm van een ruit.  

Een schoon huis

We zijn grondwerkers, dus als we aan het werk zijn zitten onze schoenen onder de modder/grond. Als we dan door het huis moeten lopen, levert dat soms veel troep op binnen. Gelukkig konden we bij dit project met ons werkvlot werken.

Ons materiaal konden we vanaf de overkant van het water op ons werkvlot plaatsen en zo naar de tuin varen. De perfecte oplossing voor een schoon huis!

Weinig geluidsoverlast

Soms kunnen we veel met de hand doen. Dat was in Duiven ook het geval. Door middel van waterdruk hebben we gaten in de grond gespoten. Waarna we de houten planken voor de damwand er eenvoudig in konden slaan. Weinig geluidsoverlast voor de buren en voor ons weer een dagje sportschool.

Zelf een damwand aan laten leggen?

Zelf een houten damwand laten aanleggen? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel ons op 0346-745300.

Neem contact op

  • Telefoonnummer:
    0346-745300

  • Nieuwe Weteringseweg 33
    3737 MG, Groenekan

© Copyright 2024  |  Slootweg Beschoeiingen, Bestrating en Grondwerk
194