In Almere worden veel nieuwe huizen gebouwd. Het huis van deze klant moest nog gebouwd worden, maar vroeg Slootweg om wel alvast de fundering voor de vlonder / steiger te maken. De klant wilde graag een vlonder met verschillende niveaus en een kleine aanlegsteiger.

Nauwkeurig werken en afwerking

Nog voordat het huis gebouwd is, moest de fundering van de kunststof vlonder gelegd worden. Deze bestond uit hardhouten palen van acht meter lang. Het was erg belangrijk dat dit nauwkeurig werd gedaan, want de palen konden niet meer worden verplaatst als het huis er eenmaal stond. Dat Slootweg hiervoor de juiste partij is, bleek wel toen het huis er eenmaal stond en men aan de afwerking begon. Met een paar centimeter speling kon de hardhouten onderbouw perfect worden gemonteerd.

Voor de afwerking van het dek van de steiger had de klant gekozen voor kunststof. Dit geeft de steiger een moderne uitstraling die goed past bij het huis.

Perfect resultaat

Op de foto’s is het resultaat te zien en dat is prachtig. De vlonder ligt er perfect bij en de klant zal hier meer tientallen jaren plezier van hebben.

Zelf een vlonder laten maken?

Neem contact op

  • Telefoonnummer:
    0346-745300

  • Nieuwe Weteringseweg 33
    3737 MG, Groenekan

© Copyright 2024  |  Slootweg Beschoeiingen, Bestrating en Grondwerk
201