Bij dit huis in Almere was 5 jaar geleden een compleet nieuwe steiger en vlonder aangelegd. De steiger was van composiet. Dit materiaal gaat normaal gesproken behoorlijk lang mee. Maar schijnbaar was er slechte kwaliteit gebruikt, want na 5 jaar was het composiet volledig vergaan. Deze mensen hadden dus behoefte aan een nieuwe vlonder en steiger. Dit keer van hardhout.

Graag wat privacy

Bij dit project waren er twee extra wensen van de opdrachtgever: 1) Extra privacy als ze buiten zitten 2) Voorkomen van wegwaaiende tuinmeubels. Voor de extra privacy heeft Slootweg een schutting ontworpen en gemaakt van hetzelfde hardhout als de steiger. Door de planken aan beide zijdes op dezelfde hoogte te houden, heb je wel het gevoel dat je dicht bij het water zit,. Maar de langsvarende mensen kunnen niet met je meekijken. De tweede wens is er één die de laatste tijd steeds vaker voor komt. De wind in Nederland wordt steeds krachtiger waardoor meubels op een steiger sneller gaan verplaatsen. De oplossing hiervoor is een extra leuning. Mocht een tuinstoel worden verplaatst door de wind, dan wordt deze in ieder geval tegengehouden door het hek. Het tuinmeubilair zal nu dus niet zo snel in het water verdwijnen.

Met het eindresultaat is de klant erg tevreden. De komende 20 jaar hoeft hij zich geen zorgen te maken over deze steiger/vlonder. Het hardhout is enorm duurzaam en zal daarom niet snel vergaan.

Heeft u zelf interesse in zo’n prachtige vlonder of steiger? Bel ons dan op 0346-745300 of neem contact met ons op via het contactformulier

Neem contact op

  • Telefoonnummer:
    0346-745300

  • Nieuwe Weteringseweg 33
    3737 MG, Groenekan

© Copyright 2024  |  Slootweg Beschoeiingen, Bestrating en Grondwerk
201