De aanleiding en het ontwerp

Onze klant uit Amersfoort wilde zijn volledige tuin renoveren. Dat betekende alles eruit (bomen, struiken, muurtjes en bestrating) en vanaf nul opnieuw beginnen met bouwen. De wens was een moderne degelijke uitstraling te realiseren. Dat is goed gelukt, al zeggen we het zelf.  

Alles met Azobe hout

Om de moderne en degelijke uitstraling te realiseren, hebben we gekozen voor Azobe hout. Dit is een duurzame houtsoort en is perfect voor zware constructies. En laten we dat nu net moeten bouwen in deze tuin.

Met het Azobe hout hebben we de damwand, pergola, steiger en schutting gebouwd. Zo heeft alles dezelfde uitstraling en is het nog duurzaam ook. Dit werk kan weer minimaal 20 jaar mee.

Een tuinhuisje op de steiger

Een tuinhuisje op een steiger. Dat zie je niet vaak. Hier wilden het tuinhuisje graag wat lager dan de tuin hebben om meer uitzicht te houden. De steiger is daarom 1 meter onder het tuinoppervlak gemaakt. Door dikke gladde planken te gebruiken, is de steiger sterk genoeg om elk tuinhuisje op te kunnen plaatsen.

Zelf een tuin laten renoveren?

Zelf een tuin laten renoveren in Amersfoort en omgeving? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel ons op 0346-745300.

Neem contact op

  • Telefoonnummer:
    0346-745300

  • Nieuwe Weteringseweg 33
    3737 MG, Groenekan

© Copyright 2024  |  Slootweg Beschoeiingen, Bestrating en Grondwerk
194