De klant woont in Amstelveen en had al jaren weinig onderhoud verricht aan de tuin. In de tuin lag een bielzen beschoeiing met veel overhangende bomen. De beschoeiing was inmiddels aan het rotten, net als de schutting, en de bewoner wilde dat de tuin er weer mooi uit zou zien.

Bomen, lichtspots en communicatie

In de tuin stonden verschillende bomen. De meeste mochten eruit worden gehaald op één na. Doordat de tuin werd opgehoogd, zou de grond eigenlijk om de stam van deze boom komen te liggen. Echter, dan zou de stam van de boom langzaam weg gaan rotten, dus daar moest Slootweg een oplossing voor bedenken. De oplossing was een houten damwand om de stam zodat de grond er niet bij kon komen en de bewoners van de boom konden blijven genieten.

Langs de waterkant werd een houten damwand geplaatst en een kleine aanlegsteiger. Om ervoor te zorgen dat de waterkant er ook ’s avonds prachtig uitziet, wilde de klant spotjes in de damwand verwerkt hebben. Slootweg heeft ervoor gezorgd dat deze er netjes in zijn verwerkt.

De klant sprak alleen een beetje Engels waardoor de communicatie soms moeizaam verliep. Gelukkig had de klant veel vertrouwen in de uitvoering en dat vertrouwen is beloond. Hij was erg tevreden met het resultaat.

Een prachtige nieuwe tuin

Na twee weken hard werken heeft Slootweg een prachtige nieuwe tuin gerealiseerd. Met natuurstenen tegels, een hardhouten damwand (inclusief lichtspots) en een mooie steiger.

Neem contact op

  • Telefoonnummer:
    0346-745300

  • Nieuwe Weteringseweg 33
    3737 MG, Groenekan

© Copyright 2024  |  Slootweg Beschoeiingen, Bestrating en Grondwerk
188