De klant had het woonhuis net gekocht en wilde de volledige tuin laten vernieuwen, omdat deze niet meer van deze tijd was en de beschoeiing verrot was. Hij had zelf een ontwerp gemaakt van de tuin en wilde dat Slootweg dit zou gaan realiseren.

100 meter varen met groot materiaal

De grootste uitdaging van deze tuin was de bereikbaarheid. Vanaf de voorkant van het huis kon er geen materiaal worden aangevoerd, dus moest alles (stenen, grond en groen maar ook de kraanmachine) via het water. Echter, dat was niet zo makkelijk als gedacht. 100 meter verderop (waar de vrachtwagens niet konden komen) konden pontons in het water worden gelegd om het materiaal aan en af te voeren.

Slootweg heeft ondanks de lastige bereikbaarheid de volledige tuin prachtig aangelegd. Het straatwerk is vernieuwd, het tuinhuisjes is geplaatst en er is kunsstof beschoeiing geplaatst. Dit is niet meer zichtbaar door de ombouw van hout, maar zorgt wel voor een langdurige oplossing. Daarnaast is er een steiger aan de waterkant geplaatst waar een bootje aangemeerd kan worden of de bewoners ’s avonds van de avondzon kunnen genieten.

Zeer tevreden

De klant was zeer tevreden met het oplossingsgerichte werk van Slootweg. De tuin is weer helemaal nieuw en de kunststof beschoeiing kan weer minimaal 25 jaar mee.

Neem contact op

  • Telefoonnummer:
    0346-745300

  • Nieuwe Weteringseweg 33
    3737 MG, Groenekan

© Copyright 2020  |  Slootweg Beschoeiingen, Bestrating en Grondwerk
188